Sprawdzony dawca ccccam (Chińczyk z Aliexpress i nie tylko)
-
Re: Sprawdzony dawca ccccam (Chińczyk z Aliexpress i nie tylko)
Witam, szukam sprawdzonego dawcy z Ali.. , proszę o wiadomość na priv..... z góry dzięki.
Hej hej. Poszukuje namiarów na chińczyka do v7s. Mój działał równy rok i dziś padł. A sprzedawca już nie oferuje linijek 

Proszę o namiary na solidnego dawcę oscam na pw. Z góry dziękuję.
Witam, szukam sprawdzonego dawcy z Ali. Na GTmedia GTC. Proszę o wiadomość na priv..... z góry dzięki za pomoc 

Poproszę o namiary na taniego i stabilnego (zwłaszcza Canal+) dawcę z ali
witam mam zgemma h9se ile lini mam kupić? bo sie na tym nie znam? i może ma ktoś sprawdzonego linka do kupna?
Witam też proszę o namiary na sprawdzonego dostawcę z Ali.
Witam.
Jestem totalnie zielony w temacie.
Znajomy dostarczył do mnie GTMEDIA V7S2X i z tego co udało mi się wyszukać w protokołach CS ma nieprawidłowego usera i paasword.
Z tego co udało mi się poszukać w necie jest mi potrzebny login i hasło do serwera CCCAM.
Czy macie namiary na jakieś sprawdzone źródło?
Jestem totalnie zielony w temacie.
Znajomy dostarczył do mnie GTMEDIA V7S2X i z tego co udało mi się wyszukać w protokołach CS ma nieprawidłowego usera i paasword.
Z tego co udało mi się poszukać w necie jest mi potrzebny login i hasło do serwera CCCAM.
Czy macie namiary na jakieś sprawdzone źródło?
Witam,
Prosiłbym o namiary na sprawdzonego dostawcę/sprzedawce linijek cccam (zgema h9 twin) moje poprzednie padły po 6 m-cach a nowe które zakupiłem tną non stop.
Z góry dziękuję.
Prosiłbym o namiary na sprawdzonego dostawcę/sprzedawce linijek cccam (zgema h9 twin) moje poprzednie padły po 6 m-cach a nowe które zakupiłem tną non stop.
Z góry dziękuję.
Gdzie można kupić najstabilniejsze linie ?
Witam. Już próbowałem różnych linii i za każdym razem tv się zacina raz rzadziej raz częściej. Macie może takie które są stabilne i obraz się nie zacina ? Z góry dziękuję za info.