Sprawdzony dawca ccccam (Chińczyk z Aliexpress i nie tylko)
Re: Sprawdzony dawca ccccam (Chińczyk z Aliexpress i nie tylko)
Mogłeś sobie kupić h9 se ma wbudowanego androida. Wtedy możesz wybrać boot android lub boot enigma. A jaką wersję netflixa używasz? A próbowałeś zaistalowac netflixdream? Spróbuj
Witam, poszukuje sprawdzonego dostawcy z większa ilością linii. zależy mi aby nadawał canal+ oraz resztę kanałów premiuj, wiadomo im stabilniejszy tym lepiej. Nie szukam cebulowych dostawców za bez cen, bo wiem, ze cena przekłada się na jakość
obecnie wykupiłem w grudniu dostęp na 12 miesięcy , z 8 linii dziś musiałem użyć 5, pozostałe ded (w tym tempie do końca lutego nie będzie tv). Liczę na wasza pomoc!

mam h9 twim ma androida ale jak w niego wchodze to po chwili mnie znowu do menu boot wraca netflix mam wersje 1,12,8 a netflixdream to skad mam go sciagnac ?
-
-
Poleci ktoś stabilnego dawcę?
Witam wszystkich,
poszukuję sprawdzonych linii do GtMedia V9 Prime. Będę bardzo wdzięczy za namiar.
Pozdrawiam
poszukuję sprawdzonych linii do GtMedia V9 Prime. Będę bardzo wdzięczy za namiar.
Pozdrawiam
Witam,
Poproszę o namiary na stabilnego dawcę.
Poproszę o namiary na stabilnego dawcę.
Potrzebuje sprawdzonego dawcę ccccam
Mogę prosić o poleconego chińczyka z cccam z alli Jestem początkującym użytkownikiem... choć liczę że ogarnę jak z tego korzystać Z góry bardzo dziękuję PS
Poproszę o namiary na sprawdzonego dawcę.. dziękuję