Jak wgrać linie z wiadomości od chińczyka do dekodera

GT Media Pro2
GT Media v8 Nova Orange
GT Media v8 Nova Blue
Freesat V8 Combo
Freesat V8 Pro
Freesat V8 Golden
Freesat V8 Super
Nina23

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: Nina23 » pt lip 30, 2021 8:02 pm

Witam, dekoder gr media v9. Chcieliśmy na nowo wgrać nasze kody bo zniknęły nam programy. Męczymy się już dość długo ale jak chcemy je wgrać na nowo to nie widzi ich. Zmienia język, wykasowuje programy, rozłącza neta. Czy to wina że kodów nie można ponownie wgrać czy czego. Co zrobić. Proszę o pomoc

mamk3

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: mamk3 » ndz sie 01, 2021 10:21 am

czy zeby wgrac w dekoder pliki musi byc w tv internet i podlaczona antena sat ?

mirga1
Posty: 135
Rejestracja: sob gru 05, 2020 4:34 pm

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: mirga1 » ndz sie 01, 2021 1:50 pm

Pliki zawsze można wgrać np. przez pena. Na tej samej zasadzie możesz oglądać filmy lub inne programy zapisane na penie.

arczin1
Posty: 144
Rejestracja: czw lis 30, 2017 10:51 pm

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: arczin1 » ndz sie 01, 2021 10:09 pm

mirga1 pisze:
ndz sie 01, 2021 1:50 pm
Pliki zawsze można wgrać np. przez pena. Na tej samej zasadzie możesz oglądać filmy lub inne programy zapisane na penie.
Czyli wrzucam linijki na pena podłączam do dekodera, włączam odtwarzanie i kanały działają!? :lol:

mirga1
Posty: 135
Rejestracja: sob gru 05, 2020 4:34 pm

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: mirga1 » pn sie 02, 2021 11:00 am

arczin1 - czytaj uważnie!!!! My tu piszemy o plikach a Ty wyskakujesz z jakimiś linijkami i kanałami!!!! ;)

arczin1
Posty: 144
Rejestracja: czw lis 30, 2017 10:51 pm

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: arczin1 » pn sie 02, 2021 12:42 pm

Ja czytam ze zrozumieniem to jest temat 'jak wgrać linie od chińczyka " i z pewnością chodzi o wgrywanie pliku cccam.cfg więc Ty trzymaj się tematu ,a nie piszesz banialuki

mirga1
Posty: 135
Rejestracja: sob gru 05, 2020 4:34 pm

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: mirga1 » pn sie 02, 2021 12:59 pm

czy zeby wgrac w dekoder pliki musi byc w tv internet i podlaczona antena sat ? - takie było konkretne pytanie a nie o wgrywanie linijek. Gdybać sobie można.
Konkretne pytanie - konkretna odpowiedź! Ludziska zadają rózne pytania podpinając się pod tematy.

dami0118
Posty: 4
Rejestracja: czw lip 29, 2021 6:01 pm

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: dami0118 » pn sie 02, 2021 9:11 pm

Bardzo prosze o pomoc. Ja wczytalem moje cccam I chodzi mi telewizja bez zasttzezen jednak po jakims czasie musze je od Nowa aktywowac bo nie mam programów prosze o pomoc

Awatar użytkownika
Freesatv7.pl
Posty: 264
Rejestracja: pn mar 27, 2017 7:19 am

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: Freesatv7.pl » wt sie 03, 2021 7:31 am

Jaki dekoder i ile masz linijek?
Jeśli v7, to wgraj maksymalnie 4 linijki i wtedy problem powinien ustąpić. Dekodery v7 nie obsługują większej liczy linijek, tzn. obsługują, ale za każdym razem po uruchomieniu dekodera trzeba na nowo przełączać z OFF na ON. Producent zaleca wgrywanie do GTMedia v7 maksymalnie do 4 linijek.
Lista kanałów | Firmware | Tutoriale
Kupiłem/am dekoder, ale wszystkie kanały są zakodowane - co robić? Kliknij >tutaj<, aby poznać odpowiedź
Najnowszy stabilny firmware do GTMedia v7S2X / v7S HD został opublikowany w dniu: 14.12.2021 (v21.12)
Najnowszy stabilny firmware do GTMedia v8x został opublikowany w dniu: 14.12.2021 (v21.12)
Najnowsza lista kanałów do GTMedia v7S2X/ v7S HD / v8x / v8 Nova / v8 Pro2 / GTC 4K to: v22.01 z dnia 01.01.2022

Franzelot

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: Franzelot » wt sie 03, 2021 6:20 pm

pafcio pisze:
pt sty 15, 2021 4:09 pm
Witam, mój dekoder to Uclan Ustym 4K PRO z OpenATV 6.4.20200822 (2020-08-19). Mam problem z liniami od chińczyka. Uruchomiłem CCcam, dodałem siedem linijek ale obraz jest zamrażany co 10 sekund i na 10 sekund - i tak w kółko. Wygrzebałem na próbę starego Opticuma x403p (bez E2) i tam w CCcam te linie działają bez problemowo. Co może być przyczyną?
Miałem to samo, dekoder przeleżał z pół roku w kartonie aż sobie o nim przypomniałem. Po podłączeniu nagle zaczął działać poprawnie.
Odłącz zasilanie z sieci na jakąś minutę i go ponownie włącz.

ODPOWIEDZ