Jak wgrać linie z wiadomości od chińczyka do dekodera

GT Media Pro2
GT Media v8 Nova Orange
GT Media v8 Nova Blue
Freesat V8 Combo
Freesat V8 Pro
Freesat V8 Golden
Freesat V8 Super
Osmendk

Re: Jak wgrać linie z wiadomości od chińczyka do dekodera

Post autor: Osmendk » sob gru 18, 2021 12:14 am

Witam, mam problem.
Posiadam dekoder nbox biały. Telewizję wgrywał mi gość od znajomego ale ceni sobie za to 250 zł na rok.
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak wgrać samemu linie z ali samemu.

Ciekawski

Re: Jak wgrać linie z wiadomości od chińczyka do dekodera

Post autor: Ciekawski » wt lut 15, 2022 6:10 pm

Ja wgrałem ręcznie 4 linie i działa. Czasem tnie ale działa. Czy wbicie 8 lini coś zmienia? Poprawia jakość?

bulbonek

Re: Jak wgrać linie z wiadomości od chińczyka do dekodera

Post autor: bulbonek » wt mar 01, 2022 2:00 am

Witam, posiadam dekoder opticum sloth mini, pomoże ktoś wgrać linijki? z góry dziękuje

mirga1
Posty: 185
Rejestracja: sob gru 05, 2020 4:34 pm

Re: Jak wgrać linie z wiadomości od chińczyka do dekodera

Post autor: mirga1 » pt mar 11, 2022 3:28 am

Ten tuner ma połaczenie z netem?

Soltys
Posty: 1
Rejestracja: śr mar 09, 2022 5:42 pm

Re: Jak wgrać linie z wiadomości od chińczyka do dekodera

Post autor: Soltys » śr cze 08, 2022 9:26 am

plik z liniami i odeślę spowrotem na email aby wkeisz w dekoder i będzie smigac

matti1994

Re: Jak wgrać linie z wiadomości od chińczyka do dekodera

Post autor: matti1994 » pt lip 15, 2022 8:06 am

Witam. Mam dekoder z axas system openatv wgrałem listę programów i mam już ogarnięty dokument od Chińczyka tylko gdzie mam go uruchomić próbowałem tak jak w instrukcji tylko to niedziała wg nie mogę wlaczyc protokołu. Proszę o pomoc

Arthaj
Posty: 11
Rejestracja: pt sie 28, 2020 3:34 am

Re: Jak wgrać linie z wiadomości od chińczyka do dekodera

Post autor: Arthaj » sob lip 16, 2022 3:32 pm

Brak tv, na wsstkich dekoderach. Ktoś coś podpowie?

ASAWA

Re: Jak wgrać linie z wiadomości od chińczyka do dekodera

Post autor: ASAWA » wt sie 02, 2022 11:53 am

Czy linki są obojętne do którego modelu tuneru wgrywam?
Mam na v8x i wszystko działa, zamówiłem drugi tuner i tutaj skuła, pomyliłem i przyszedł v7s2x.
Jak je wrzucę do tego drugiego, nie bedzie problemu?

mirga1
Posty: 185
Rejestracja: sob gru 05, 2020 4:34 pm

Re: Jak wgrać linie z wiadomości od chińczyka do dekodera

Post autor: mirga1 » śr sie 03, 2022 4:33 pm

Bezproblemowo.

Gajosek1987

Proszę o kontakt do dostawcy linii Cccam

Post autor: Gajosek1987 » śr sie 10, 2022 9:40 pm

Proszę o kontakt do dostawcy linii Ccam

ODPOWIEDZ