jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

GT Media Pro2
GT Media v8 Nova Orange
GT Media v8 Nova Blue
Freesat V8 Combo
Freesat V8 Pro
Freesat V8 Golden
Freesat V8 Super
arczin1
Posty: 98
Rejestracja: czw lis 30, 2017 10:51 pm

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: arczin1 » wt wrz 08, 2020 7:36 pm

Wersja oscam co najmniej 11517 lub nowsza na starszych może się zacinać i najważniejsze musisz dopisać: disablecrccws_only_for = 0500: 030B00; 1819: 00006D; 09C4: 000000; 098C: 000000; 098D: 000000; 1884: 000000; 1841: 000000; dopisujesz jak dla Canal+ 4k żeby działał. Jeżeli linijki dobre powinno grać ;)

damianmielec
Posty: 8
Rejestracja: śr sie 19, 2020 5:09 pm

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: damianmielec » śr wrz 09, 2020 2:07 pm

O wielkie dzięki, działa.. dodam tylko że trzeba to dopisać do każdej linii w sekcji reader

milaczek
Posty: 3
Rejestracja: pt lip 10, 2020 1:50 pm

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: milaczek » wt paź 20, 2020 8:43 am

Czy musi byc wpisane C:

mieto100
Posty: 1
Rejestracja: pn paź 19, 2020 1:07 pm

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: mieto100 » pn paź 26, 2020 3:17 pm

Witam nie wiem czy tutaj wpisuję ale spróbuje.Mam V9 zakupionego od chińczyków z 3 letnim cccamem od miesiąca brak obrazu.Wgrałem nowy soft i cccamy ale dalej obrazu nie ma nie mam pomysłu co robić myslę ze coś z ccami pisałem do chińczyków i od nich cisza>nie wiem co zrobić i jak ustawić dobrze sprzęt.

andrzejx8
Posty: 64
Rejestracja: wt lip 21, 2020 10:41 am

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: andrzejx8 » wt paź 27, 2020 6:28 am

na bank wina dawcy
"3 letni" tylko desperaci płacą za coś 3 lata do przodu :D

Jakubr

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: Jakubr » wt lis 03, 2020 7:29 pm

Cześć do tej pory używałem dekoder nc+, ale zmieniłem go na zgemma h9s.
Moje pytanie brzmi co zrobić i gdzie przepisać serwery, login i hasło żeby działało wszystko jak wcześniej. Mam 7 linijek do przepisania

Uuu

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: Uuu » śr lis 11, 2020 4:58 pm

Czy to można tez używać na laptopie???

Anna

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: Anna » pn lis 16, 2020 3:59 pm

Mieszkam w UK (Irlandia północna), mam dekoder Gtmedia v8, kupiłam kody od chińczyka, stworzyłam cccam.cfg, wgrałam to na dekoder i nic się nie dzieje, pokazuje mi, ze nie mam żadnych programów. Jak to załatwić? Jedynie jakie kanały mi wyszukuje to irlandzkie, których w ogóle nie chce. Zależy mi na polskich.. jak to obejsc?

Anna

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: Anna » pn lis 16, 2020 4:34 pm

Ok, zresetowałam dekoder i wyskakują mi wszystkie anteny. Le dalej wyskakują mi tylko angielskie/irlandzkie... jak to zmienić?

Komareksu
Posty: 64
Rejestracja: śr lis 14, 2018 10:48 am

Re: jak wgrać linie od chińczyka z wiadomości do dekodera

Post autor: Komareksu » pn lis 16, 2020 8:43 pm

Antene ustaw na hot bird

ODPOWIEDZ