V7s nie może połączyć się z serwerem!

Wszystko o nowym modelu Freesat GTMedia v7S HD, v7S2X oraz innych dekoderach z serii v7
Listy kanałów do GTMedia v7
Aktualizacje firmware
Dodatki i narzędzia
sauber
Posty: 2
Rejestracja: ndz lis 14, 2021 9:38 am

V7s nie może połączyć się z serwerem!

Post autor: sauber » wt sty 11, 2022 6:25 pm

Witam, jak na zdjęciu poniżej, po 2miesiącach zablokowało mi CCcam. Kupiłem wczoraj nowe kody i dalej ten sam problem..
Ktoś coś pomoże w tym temacie?

<img>https://ibb.co/brdhkjW</img>

andrzej
Posty: 323
Rejestracja: czw mar 23, 2017 3:25 pm

Re: V7s nie może połączyć się z serwerem!

Post autor: andrzej » czw sty 13, 2022 7:35 am

1. link nie działa
2. Spróbuj podłączyć dekoder do innego źródła internetu (np. z telefonu komórkowego). Bywały przypadki, że service provider internetu blokował cccam (albo router) i po zmianie źródła internetu wszystko zaczynało działać.

Kartofellobumbum
Posty: 76
Rejestracja: wt gru 22, 2020 5:35 am

Re: V7s nie może połączyć się z serwerem!

Post autor: Kartofellobumbum » czw sty 13, 2022 12:38 pm

Nie umisz i tyle

PRZEMO4545
Posty: 1
Rejestracja: wt lut 22, 2022 12:10 pm

Re: V7s nie może połączyć się z serwerem!

Post autor: PRZEMO4545 » wt lut 22, 2022 12:16 pm

Witam wpisalem cam ale nie łączy się z serwerem.

andrzej
Posty: 323
Rejestracja: czw mar 23, 2017 3:25 pm

Re: V7s nie może połączyć się z serwerem!

Post autor: andrzej » pn mar 07, 2022 10:39 am

@PRZEMO
- serwer Ci nie działa (ch*** cam), lub
- nie masz połączenie z netem, lub
- źle wpisałeś dane cccam, lub
nie ma innej opcji, to jest prosta technologia zapytaj/odpytaj - tam nie ma co nie działać.

ODPOWIEDZ