Jak Wgrać cccam

Wszystko o nowym modelu Freesat GTMedia v7S HD, v7S2X oraz innych dekoderach z serii v7
Listy kanałów do GTMedia v7
Aktualizacje firmware
Dodatki i narzędzia
Tex
Posty: 22
Rejestracja: pn lip 27, 2020 2:34 pm

Re: Jak Wgrać cccam

Post autor: Tex » pt maja 07, 2021 6:11 pm

Do notatnika linie zapisać notatnik jako Cccam.cfg wtedy na pamięć jak wchodzimy do protokołu CS to importujemy listę. Polecam pamięć z mniejszą ilością GB u mnie powyżej 16gb nie działał z 16 i 2 GB weszło bez problemu.

Marko7766
Posty: 1
Rejestracja: czw sty 28, 2021 9:08 pm

Re: Jak Wgrać cccam

Post autor: Marko7766 » pt wrz 24, 2021 10:40 am

U siebie zauwazylem ze wielkosc pendriva ma znaczeni do 4GB odczyta powyjej juz nie.

zzz99
Posty: 22
Rejestracja: czw mar 25, 2021 6:34 pm

Re: Jak Wgrać cccam

Post autor: zzz99 » śr lis 17, 2021 4:22 am

Mam pendrive 4GB i listę kawałów wczytuję A Cccam już nie ,czy to możliwe czy może źle w notatniku wpisałem Cccamy ?

Tex
Posty: 22
Rejestracja: pn lip 27, 2020 2:34 pm

Re: Jak Wgrać cccam

Post autor: Tex » śr lis 24, 2021 9:12 pm

CCcam.cfg tak plik powinien wyglądać. Czasami jak jest źle zapisany plik nie importuje. Ostatnio wymieniałem linie i musiałem przepisywać plik jeszcze raz bo nie chciał mi zaimportować. Za 2 razem się udało.

ODPOWIEDZ