Nie onajduje odpowiedniej sieci WiFi

Wszystko o nowym modelu Freesat GTMedia v7S HD, v7S2X oraz innych dekoderach z serii v7
Listy kanałów do GTMedia v7
Aktualizacje firmware
Dodatki i narzędzia
Komareksu
Posty: 64
Rejestracja: śr lis 14, 2018 10:48 am

Re: Nie onajduje odpowiedniej sieci WiFi

Post autor: Komareksu » pn paź 26, 2020 3:17 pm

Wgraj stare firmware oryginalne stable

aro777
Posty: 17
Rejestracja: pt paź 23, 2020 8:09 am

Re: Nie onajduje odpowiedniej sieci WiFi

Post autor: aro777 » pn paź 26, 2020 3:33 pm

Masz jakiś link?

aro777
Posty: 17
Rejestracja: pt paź 23, 2020 8:09 am

Re: Nie onajduje odpowiedniej sieci WiFi

Post autor: aro777 » pn paź 26, 2020 6:49 pm

Nie wiem co sie stało. Właśnie przy setnej już próbie się udało, odłączyłem od tunera wszystko prócz hdmi i zasilania, i po raz kolejny ustawienia fabryczne (ale tym razem antenka nie była wpięta). Podłączyłem antenkę po ponownym uruchomieniu, pojawił sie o tym komunikat ze wykryło urządzenie. Zrobiłem wszystko tak samo jak pisałem wyżej, i tym razem mnie połączyło z moją siecią WIFI. Aż się zdziwiłem.
Właśnie wyszukuje kanały, mam dużo satelit do wyboru. Gdzieś na filmiku widziałem, że "Hot Bird 6/8/9" ma duzo naszych kanałów. Czy jeszcze jakies polskie kanały na innych są? Zaraz przetestuje czy to zacznie w koncu działać

aro777
Posty: 17
Rejestracja: pt paź 23, 2020 8:09 am

Re: Nie onajduje odpowiedniej sieci WiFi

Post autor: aro777 » pn paź 26, 2020 7:22 pm

Mimo, że status sieci jest na Zielono, że połączono, jak robie test sieci to wywala błędy, tak jak by internetu nei było....
Za dużo problemów z tym tunerem, już dość mam problemów z nim a jeszcze nie zacząłem używać, masakra jakas.

Uruchomiłęm go teraz od nowa znów rozłączona siec i nie da sie jej juz połączyć. I znow to samo. Wielki postep raz połączyło i znow problem. Zaraz na prawde tym przez okno rzuce

andrzejx8
Posty: 64
Rejestracja: wt lip 21, 2020 10:41 am

Re: Nie onajduje odpowiedniej sieci WiFi

Post autor: andrzejx8 » pn paź 26, 2020 8:04 pm

Czekamy na kolejne relacje, tylko zobacz czy nikt przypadkiem chodnikiem nie idzie :)

aro777
Posty: 17
Rejestracja: pt paź 23, 2020 8:09 am

Re: Nie onajduje odpowiedniej sieci WiFi

Post autor: aro777 » pn paź 26, 2020 9:42 pm

Nie chcesz pomóc to idz pochodzić tym chodnikiem, nie marnuj tu swojego czasu, może większą radością będziesz sie pławił jak zmarnujesz go komuś na tym chodniku

andrzejx8
Posty: 64
Rejestracja: wt lip 21, 2020 10:41 am

Re: Nie onajduje odpowiedniej sieci WiFi

Post autor: andrzejx8 » wt paź 27, 2020 6:29 am

widocznie pomóc nikt nie umie:) więc zostałeś z problemem sam :)

Komareksu
Posty: 64
Rejestracja: śr lis 14, 2018 10:48 am

Re: Nie onajduje odpowiedniej sieci WiFi

Post autor: Komareksu » wt paź 27, 2020 8:47 am

https://www.freesat.cn/forum/viewtopic.php?t=7

Sprobuj to wgrac I zobacz od nowa, jak nic nie zdzialasz to moze poprostu box popsuty

aro777
Posty: 17
Rejestracja: pt paź 23, 2020 8:09 am

Re: Nie onajduje odpowiedniej sieci WiFi

Post autor: aro777 » śr paź 28, 2020 10:58 am

No ten już wygrywałem, pisałem wyżej. Prowadzę teraz spór na aliexpres bo zamawiałem z Polski a chcą bym to odsyłał do Chin. Wtedy już się nie opłaca zwrotu robić i kasa wtopiona

andrzejx8
Posty: 64
Rejestracja: wt lip 21, 2020 10:41 am

Re: Nie onajduje odpowiedniej sieci WiFi

Post autor: andrzejx8 » śr paź 28, 2020 11:51 am

Oszczędności wychodzą bokiem, no trudno, daj znać co wyszło

ODPOWIEDZ